تنظیمات Exposure در فتوشاپ
اگر تصویری دارید که از لحاظ نوردهی دچار مشکلاتی است می توانید از ادجاسمنت Exposure که یکی از ابزارهای اصلاح نور در فتوشاپ است استفاده کنید.
شما با این ادجاسمنت و به کمک سه اسلایدر موجود در این ادجاسمنت می توانید نوردهی تصویرتان را از زاویه های متفاوت تنظیم کنید.
ابتدا از مسیر Image → Adjustment → Exposure پنجره ی مربوط به این ادجاسمنت را فراخوانی کنید.
آنچه که در این صفحه ی آموزشی خواهید آموخت:
- اسلایدرهای تنظیمات Exposure
- گزینه ی Preset
- اسلایدر Exposure
- اسلایدر Offset
- اسلایدرGamma Correction
- تنظیم نوردهی تصویر نسبت به قسمتی از تصویر
- گزینه ی Preview
اسلایدرهای تنظیمات Exposure
مهمترین ابزارهای تنظیم Exposure همین سه اسلایدرهای آن است که هر یک از این اسلایدرها روی بخش خاصی از تصویر تمرکز دارد در ادامه به توضیح هر یک از این اسلایدرها خواهیم پرداخت.
نکته: دقت کنید که هر یک از این اسلایدرها را به صورت هدفمند جابجا کنید و همینطور بیش از حد جابجا نکنید چون جابجایی بیش از حد اسلایدرها باعث می شود که تصویر از حالت طبیعی خارج شود و نتیجه ی نامطلوبی را داشته باشید.
گزینه ی Preset
در این قسمت ما تنظیماتی از قبل آماده شده داریم که فقط با یک کلیک می توانید آن تنظیمات را بر روی تصویرتان اعمال کنید ، پس بنابراین اگر می خواهید که کار اصلاح نوردهی تصویرتان را به فتوشاپ بسپارید می توانید از تنظیمات از قبل آماده شده که در بخش Preset وجود دارد استفاده کنید.
اسلایدر Exposure
Exposure به معنای شدت روشنایی است که دقیقا برای تنظیم خود نوردهی تصویر استفاده می شود پس می توانید با جابجایی به سمت راست روشنایی تصویرتان را افزایش و با جابجایی به سمت چپ روشنایی تصویرتان را کاهش دهید.
اسلایدر Offset
این اسلایدر بیشتر روی نقاط تیره ی تصویر تاثیر دارد با تکان دادن این اسلایدر به سمت راست نواحی سایه (قسمت های تیره تر) روشن تر می شوند همینطور با حرکت دادن آن به سمت چپ ،نواحی تیره ، تیره تر می شوند.
اسلایدر Gamma Correction
و اما سومین اسلایدر، یعنی ادیتور گاما، این اسلایدر بیشتر روی نقاطی که در محدوده ی تن میانی قرار دارند تاثیر می گذارد اگر آن را به سمت راست بکشید این مناطق تیره تر و اگر به چپ بکشید روشن تر می شوند.
نکته: درباره ی این سه اسلایدر ، علاوه براینکه با جابجایی اسلایدرها می توانید تغییرات مد نظرتان را پیاده کنید می توانید مقدار تغییراتتان را به صورت عدد در باکس مربوط به هر اسلایدر وارد نمایید به این روش می توانید مقدار دقیق تری ازتغییرات را اعمال کنید.
اعمال تغییرات با توجه به بخش خاصی از تصویر
فرض کنید می خواهید تنظیمات نوردهی کل تصویر را به نسبت یک نقطه ی خاص از تصویر تغییر دهید برای این کار می توانید از قطره چکان های سمت راست پنجره استفاده نمایید به این ترتیب:
- قطره چکان سمت راست بر اساس نقطه ای که روی آن کلیک می کنید نقاط روشن یا همان هایلایت تصویر را تنظیم می کند.
- قطره چکان وسط بر اساس نقطه ای که روی آن کلیک می کنید نقاط خاکستری تصویر را تنظیم می کند.
- قطره چکان سمت چپ بر اساس نقطه ای که روی آن کلیک می کنید نقاط تیره ی تصویر را تنظیم می کند.
گزینه ی Preview
با زدن تیک گزینه ی Preview می توانید تمامی تغییرات را به صورت آنی روی تصویرتان مشاهده نمایید البته این تغییرات ذخیره نمی شوند فقط برایتان نمایش داده می شود وقتی که از تنظیماتتان راضی بودید برای ذخیره شدن روی Ok کلیک کنید.
همراهان عزيز تمسی، شما می توانید جديدترین مطالب ما را در اینستاگرام و تلگرام ما دنبال کنید. اگر دنبال کیفیت بالاتر این آموزش ها هستید میتوانید از کانال یوتیوب ما استفاده کنید. برا عضویت در شبکه های مجازی ما از دکمه های زیر استفاده کنید.
تلگرام اینستاگرام یوتیوب